Chase Sezonul 1

Lista Episoade - Chase - Sezonul 1

Descrierea Sezonului

Chase Sezonul 1 Online Subtitrat - Chase este un serial de televiziune de procedură al poliției americane creat de Jennifer Johnson pentru rețeaua NBC. Seria urmărește o echipă de arestare fugitivă a Marshalilor SUA, cu sediul în Houston, Texas. Jerry Bruckheimer și Johnson sunt producători executivi pentru drama de o oră. Serialul a fost difuzat inițial luni, la 22:00 ET / 21:00 CT și a avut premiera pe 20 septembrie 2010. După pauza de la mijlocul sezonului, Chase s-a întors miercuri la 21:00 ET / 20:00 CT On 19 octombrie 2010, rețeaua a comandat un sezon complet format din 22 de episoade, dar această comandă a fost redusă la 18 în decembrie. La 3 februarie 2011, spectacolul a fost pus pe „o pauză” fără niciun plan în ceea ce privește episoadele rămase. La 6 aprilie 2011, NBC a anunțat că cele cinci episoade rămase vor fi difuzate sâmbătă seara începând cu 23 aprilie 2011. Mai târziu, emisiunea a fost înlocuită de Legea lui Harry.

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published